Arion Muziek
 
 
Voor bedrijven  

Creating teamwork

there's no bus'ness like show bus'ness

Fluitend naar kantoor, en na de werkdag dansend naar huis...
De werkvloer van elk bedrijf vraagt inzet, vitaliteit, saamhorigheid, humor, initiatief, resultaatgerichtheid.

Ontspannen werkplezier is vaak balanceren op het slappe koord.
Daarom zijn onze trainers multi-disciplinair kunstdocenten met een professionele coachingsachtergrond. Hoog in ons vaandel staan welzijn, gezond functioneren en een focus op oplossingen vanuit samenwerking. Wij werken in halfjaarstrajecten met wekelijks een sessie (in-company).

Dàt is pas muziektheater!
Een unieke combinatie van effectieve coaching en persoonlijke groei in een fysiek-artistieke setting. Ieders individuele kwaliteiten worden van top tot teen aangesproken. Op die manier groeit teamgeest en wordt doelgericht naar een heel eigen en inspirerende voorstelling toegewerkt.

Samen aan de slag, achter de schermen en op de planken.
Elke week werken de deelnemers intensief aan het fabriceren van een muziektheaterproductie. Samen fantaseren geeft een organisatie kracht. Ingrediënten van deze 'bedrijfsopera' zijn toneel, muziek, dans, zang, kostuums en decorbouw. Ingevuld vanuit de eigenheid van elk teamlid om zo ieders inspiratie, doelen en capaciteiten optimaal in te zetten. Zodat de groep maximaal leert profiteren van individuele mogelijkheden èn beperkingen. Welke rol wil je op het speeltoneel, welke vaardigheden kun je ontplooien, welke emoties geven vleugels en welke belemmeren juist het werk?
Ter afsluiting samen de schouders onder de podiumdag!
[Foto Marga Onnes]