Arion Muziek
 
 
Voor bedrijven  

Koor op Kantoor

Podiumklaar binnen een jaar

Arion fleurt de werkdag op met een ontspannende muzikale activiteit. Zonder voorkennis maar met veel onderling plezier kunnen uw medewerkers meezingen in het koor op kantoor. Ook wie twijfelt aan de eigen talenten kan bij ons het samenzingen veilig uitproberen. Creatief en verfrissend lunchpakket

Er is maar weinig voor nodig: een groepje collega's (gelijkgestemdheid niet noodzakelijk), een uurtje lunchpauze, een stemvork, en zingen maar. Wekelijks komt onze dirigent naar uw kantoor om met het koor te repeteren. Samen zingen is leuk en brengt een goede stemming. Tevens biedt het koor op kantoor een effectieve manier om het lichaam te ontspannen, want oefeningen voor houding en adem gaan aan het zingen vooraf. Geïnspireerd gaat uw team de rest van de werkdag tegemoet.

Teambuilding

Wij werken vanuit de teamgeest: Gewoon dóen, en vooral mèt elkaar. Met onze speelse aanpak wint het plezier in het samenzingen het meestal snel van de gevoelens van onervarenheid. Het zingen bevordert de saamhorigheid, terwijl het klinkend resultaat de gevoelens van onderlinge waardering versterkt. U zult versteld staan van de muzikale prestaties van het bedrijfskoor. Ziet u de eerstkomende kerstviering al voor u: opgeluisterd met fraaie Engelse carols?

Training en communicatie

Enthousiast zingend ontdekken de deelnemers dat het in de muziek aankomt op luisteren, samenwerken en initiatieven nemen. Ook fouten opsporen en verbeteringen aanbrengen horen bij het zingen in koorverband. In samenspraak met de zangers analyseert de dirigent deze processen en stuurt zo alle stemmen tot een klankeffect met uitstraling en sfeer. Kwaliteit motiveert.

Via aantrekkelijke liederen, aangepast aan de capaciteiten van het team, trainen wij daarnaast in relatief korte tijd allerlei zangvaar-digheden, ritmische intu´tie en preciezie. Wij hanteren daarbij uitsluitend een opbouwende toon, en halen zo het beste uit de groep.

Maatwerk

Wij kunnen het koor trainen in verschillende muzikale stijlen. Hoort u liever musicalsongs, swingende negrospirituals of klassiek? Kiest uw team voor meezingrepertoire of zoekt men de uitdaging van iets meerstemmigs? Wilt u een huisstijl waarmee het koor zich presenteert tijdens een bedrijfsevenement of uitje? Wordt de jubilaris voortaan spatzuiver toegezongen? Wellicht leren uw buitenlandse medewerkers graag specifiek Nederlandstalige muziek; Mogelijk haalt u een piano in huis...

Wij denken met u mee en leveren maatwerk.
Vrijblijvend van gedachten wisselen.
Vanzelfsprekend kunt u een afspraak maken voor nadere informatie. In samenspraak met u wordt dan een koorplan voor uw bedrijf uitgewerkt en een offerte aangeboden.